baise

Tänk att jag bet av mina naglar.
Vad ska jag nu riva dina axlar med?
Du kan inte dra mig i håret heller längre. Baby, vi får nog skaffa koppel och sånt.


note:

Jag vill ta en cykeltur med dig. På dina gator helst,
så att du kan lämna väskan hemma.


Tänk att du skulle bo i min mungipa på det här sättet.
Jag tror inte ens att ditt näsblod skulle äckla mig.


calenderboys

September och luften luktar skolväska, lera, solsken som bara nästan värmer och hydrauliken från bussbromsar. Jag förknippar alltid månader med personer, ansikten, röster. De har sin egen karaktär precis som näsor eller knäskålar.
September tillhör inte han med starka armar som försvann. Inte heller den godhjärtade med världens mest ärliga bruna ögon. September är inte någon av dem som aldrig såg mig, som aldrig ville se.
September har axellångt hår, konstnärshänder och dunmjuka läppar. September säger alltid vad han tycker men aldrig vad han tänker. Cykelturer till hans gata, mötas vid busshållplatsen i mörkret, min gröna jacka och jag hade alltid höga skor då. September är thai-mat och rödvin. Mina finaste trosor och hångel i badrummet precis när man borstat tänderna. Snuskiga sms och längtan på eftermiddagarna.
Vackra saker som är, sedan länge, borta. Jag vänder ögonen inåt och ler.

ceremony

För första gången inspirerad i dagsljus fick jag lusten att visa dig en miljon saker och platser. Du behöver förstå mig. Jag behöver veta sköra saker om dig för att kunna sluta mina ögon med fullt förtroende.
Förtroende för att du inte ska krossa mig när jag vänder andra kinden till.

Där på gräsplanerna nära stallet, mitt emellan två skogspartier, vore en perfekt plats att lemlästa dig så mjukt som bara jag kan. Där ser du hela min barndom, alla mina växvärksår och platsen på himlen där månen syns på dagen. Där kan du känna mina fjortonåriga tårar fräta som syra på dagbokspapper och på insidan av ögonlock.

Kan du förstå mitt behov av att visa min splittrade personlighet innan jag visar mina nakna lår? Hör du när mina fingrar skriker efter att få veta vad som skrämmer dig? Jag vill genomträngas av total ärlighet innan något annat tränger in i mig. Det finns för många lögner mellan mig och mig själv som det är, för mycket som jag har tvingat ner i byrålådor eller word-dokument.
Det finns för många lögner mellan kvinnor och män. Du och jag behöver inte göda några andra fantasier än våra egna.

Jag vet att det fortfarande finns honung att hämta i ditt tandkött. Jag kände lukten av den när du sov.

grabme/tossme/rollmearound

Min kudde luktade man inatt;
varm hud, sex och salmiaktabletter.


RSS 2.0