karat

Ibland (ofta, nästan jämt) hittar jag mig själv mitt uppe i tankar om att få säga ja till att alltid vara din.
Speciellt när dina händer går över min kropp och jag hör dig säga mjukt i mitt öra att jag är vacker och att du älskar mig. Speciellt när du spiller glass på min arm och på din tröja samtidigt. Speciellt när du tappar bort dina solglasögon fastän de ligger vid stereon. Speciellt när jag låter dig beställa min mat och jag får exakt det jag ville ha. Speciellt när du älskar mig så bra att jag ryser nu när jag tänker på det. Speciellt när du pratar i sömnen. Speciellt när du tar min hand när vi promenerar. Speciellt när du ser på mig med den där blicken som gör att jag vill ha dig på en gång.
Speciellt när du säger hur mycket du tycker om att kalla mig "älskling".


fruitloops

Det finns bara fyra färger i min garderob, spektrat har inte utvecklats mer än så på exakt 21,5 år, så man kan tycka att det borde vara lätt för mig att anta skepnad på morgonen.
Jag skjuter alltid upp sådant till tjugo minuter innan avgång och sedan präglas hela dagen av en lapp som kliar i nacken.
Om du drar igång den där trummaskinen så har vi något att gå efter, och håll inte i mig när jag dansar. Du kan få en hand i ögat eller missa bussen. Jag har ingen riktig plats att vara fri på längre.
De renoverar och gör bostadsrätt av allt jag tycker om.

Jag skulle gärna stanna och prata med vem som helst, men som vanligt så spelar de en melodi för mycket för att jag ska kunna komma ihåg mitt modersmål.

inget kreativt

Jag saknar bara ihjäl mig.
Försökte skriva texter om Balkan och om ovanan jag har att sockra min grapefrukt på morgonen. Försökte få något som helst att rinna av mig, men jag är som ett flugpapper med blåhäfta; attraherar bara svidande i ögonen och skakningar i bröstkorgen.
Kom hem nu och ursäkta mig för att jag kanske inte kan producera ett så storslaget välkomnande som jag hade tänkt mig. Jag har beslutsångest över saker som har med marsipan att göra, nämligen.

RSS 2.0